Automate your Marketing
with Womplify




 
~.:Mama Sue, Papa Man & Bb Syahmi:.~

By: Syuhada Wahi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Dec-2020 00:00 Email | Share | | Bookmark







Monday, 26-Jul-2010 05:43 Email | Share | | Bookmark
My Second Hero...

 
 
 
Alhamdulillah, syukur kehadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnianya, saya telah selamat melahirkan secara normal seorang lagi baby boy...

Nama : Muhammad Haziq Syafi Bin Azman
DOB : 15 Mei 2010, 2.06 am
POB : Hospital Putrajaya
Weight : 2.95 kg




Tuesday, 4-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Muncul Kembali......

 
 
 
View all 10 photos...
Assalammulaikum semua....

Apa khabar semua... Akhirnya aku kembali gak menulis setelah genap 3 bulan menyepi dari fp ni... kemalasan melanda untuk aku update memandangkan tenet tersangat ler biol... hehehe... Banyak perkara berlaku sepanjang aku tak update fp ni...

Dimulakan dengan bulan Ogos iaitu bulan kelahiran aku... nothing special pun just keluar pergi jalan2 ngan hubby dan pergi makan2 jer...

Next, bulan September, which is bulan yg baik, ada suka dan ada duka disebaliknya.... .... 6 September bersamaan dengan 6 Ramadhan, jam 11.30 malam, hubby telah berlepas menuju PARIS, destinasi yang sangat ingin aku kunjungi namun apakan daya, hanya hubby mampu pergi sendirian untuk melaksanakan tanggungjawab dan tugas berkhidmat untuk negara... sangat sedih memandangkan di bulan mulia ini... hanya sempat berpuasa dan berbuka bersama2 selama 3 hari.... tapi demi tugas kurelakan jua...

Pada 14 September 2008 bersamaan 14 Ramadhan, aku dikejutkan dengan berita perginya Paksu Ke Rahmatullah jam 11.30 malam kerana kemalangan... Sangat sedih saat aku menerima berita tersebut.... Paksu merupakan pakcik yang paling rapat dengan aku memandangkan beza umur kami hanya setahun... dialah yang banyak menemani aku saat2 aku baru2 menjejakkan kaki di ibu kota ini... Tapi Allah lebih menyayanginya kerana dia pergi meninggalkan kami diusia semuda itu dan disamping isteri yang baru sebulan dinikahinya... sungguh sedih aku melihat maksu...

Berlalu Ramadhan, Syawal pula menjelma... Riang syawal dapat disambut bersama ibu bapa dan keluarga tercinta namun, duka tetap ada mengenangkan hubby yang jauh diperantauan, menyambut syawal bertemankan kawan2 seangkatan tanpa juadah raya, hanya berbekalkan kuih raya yang aku bungkuskan untuknya sebelum bertolak hari tu... di pagi raya, syahdu kedengaran suara hubby menghubungiku kira2 jam 7.45 pagi bersamaan 1.45 pagi di PARIS semata2 untuk mengucapkan selamat dan bermaaf-maafan di pagi raya.... ... aku janji akan menyediakan juadah raya sekembalinya hubby ke sini kelak....

Terima kasih buat yang sudi melawat fp ni walaupun dah bersawang.... thanks kak Rina utk kad, tapi saya baca kat fp akak jer yer... nak paste pun dah habis raya ni....

Kat sini adalah sikit gambar masa raya hari tu.... hehehe.... ... Abaikanlah tarikh2 tu... kesilapan teknikal.....

Ni syahmi dengan nenek....


Ha tengok jer la gelagat dia ni... dia acah mama nak amik gambo dia...


gambo ini mama suka sangat2... cam big boy dah.... model cilik gitu... tapi background kurang menyenangkan mata ... hahahha


Yang ni dengan paklong... baru balik sembahyang raya...


Ni ngan mama baru balik marhaban... peluh satu badan meraban umah orang... muka minyak2 sudah plus ngan cacat cela dek jerawat menjelma menjelang raya... adeh... hahaha




Gi open house member... syahmi leka makan kek....


orait sumer... jumpa lagi dikemudian hari....


Monday, 4-Aug-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
Syahmi & Hani

 
 
Kali ni gambar Syahmi plak masa pergi kenduri kawen Farrah hari tu...

Ni Syahmi n Hani (Siti Nurhaniza). Hani ni anak kawan aku Rohani.



Yang baju purple tu lah mama Hani... Yang tudung putih tu auntie iza..



Kami pegi naik bas jabatan... Jimat kos... Syahmi tak reti dok diam langsung... last2 terjelepuk... sib baiklah sikit jer..

Ok layan........


Wednesday, 30-Jul-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan 'Buddy' Aku

 
 
Salam sumer.....

takder citer... tapi ni aku nak share gambo kawen kawan masa aku study dulu... Dia kawen 20 Julai hari tu kat Tangkak, Muar....

Masa sem 1, aku 1 bilik ngan dia kat hostel dan merangkap buddy aku... Nama dia Farrah... Kitorang ni kebetulan sama nama bapak... So dengan nakalnya kitorang cakap kat budak2 blok yang kitorang kembar tak seiras... boleh gitu... size pun lebih kurang jer...

Ok, jom layan gambo kawen Farra n pasangannya Adiff... SELAMAT PENGANTIN BARU... Semoga jodoh kalian kekal dunia dan Akhirat... amin...








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net